Boek nu uw indian summer verblijf op onze minicamping, en betaal in september en oktober  de actie prijs van € 23,00 per nacht                                                                        voor 2 personen inclusief touristenbelasting

Vakantie op het platteland

Informatie in verband met het coronavirus

Heeft u een vakantie gepland staan op Hoeve de Bonte Kraai of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Veel gestelde vragen


Gaat de camping open?

Brabant heeft in navolging van Zeeland besloten om de noodverordening aan te passen wat betreft verblijfsrecreatie. De aanscherping heeft als doel om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor de duidelijkheid: het gaat hier om regionale regels waar wij ons als Mini Camping Hoeve de Bonte Kraai in de gemeente Geertruidenberg aan moeten houden. Vanaf vandaag 03-04-2020 18.00 uur gaan de nieuwe regels in. 

Campings en vakantieparken

 • Op (mini)campings, recreatieparken, maar ook in o.a. Bed & Breakfasts, Airbnb’s, jachthavens mag je niet meer overnachten. Je mag hier ook geen overnachtingen meer aanbieden.
  Er zijn uitzonderingen:
  • Hotels
  • Vaste standplaatsen als daar eigen sanitaire voorzieningen zijn
  • Onderdak voor seizoenarbeiders
 • Toiletten, douches en wasgelegenheden op recreatieparken, kampeerterreinen, maar ook bij parken, natuurgebieden en stranden moeten gesloten zijn.

De volledige noodverordening is te bekijken via www.geertruidenberg.nl/noodverordening


Kan ik mijn vakantie annuleren?

Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden van Hoeve de Bonte Kraai. Alleen raakt het coronavirus ons allemaal en bieden we graag een passende oplossing. Wij bieden u aan om uw vakantie kosteloos om te boeken naar een later moment.


Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is uiteraard mogelijk. Bij ons kunt u uw vakantie tot 15 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een nieuwe vakantieperiode. Indien u al een aanbetaling heeft gedaan, wordt dit omgezet naar een vakantietegoed dat wordt verrekend met uw nieuwe vakantie.

Voor het omboeken van een vakantie hanteren wij de volgende voorwaarden:

 • Het omboeken van uw vakantie is mogelijk tot 15 dagen voor aankomst
 • Het omboeken kan naar een nieuwe periode tot 31-10-2020
 • Eventuele hogere kosten voor de nieuwe verblijfsperiode zijn voor eigen rekening.

Kan ik naar jullie toe om vakantie te vieren?

Uiteraard bent u van harte welkom om uw vakantie te vieren op Hoeve de Bonte Kraai. Om eventuele zorgen bij u weg te nemen informeren wij u graag op deze pagina over onze maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarbij bieden wij een “zorgeloos boeken” garantie en kunt u uw vakantie kosteloos omboeken mocht dat nodig zijn.


Zijn alle faciliteiten open?

Alle faciliteiten zijn momenteel gesloten, dit ten gevolgen van de noodverordening.


Wat wij doen om het virus te voorkomen

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

 • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten we u graag mondeling van harte welkom
 • We vragen u niet met het hele gezin bij de receptie in te checken, maar met één persoon
 • We houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten
 • Het sanitair wordt vaker schoongemaakt, met desinfecterende middelen

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

 • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
 • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
 • Ga met niet meer dan 3 personen in één ruimte (geldt niet voor gezinsleden)
 • Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
 • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij Hoeve de Bonte Kraai. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over een vakantie bij Hoeve de Bonte Kraai, neem dan gerust contact met ons op, 06 - 38 50 10 44 of .

Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen

Boek en betaal uw vakantie nu online